Golfens dag

03-04-2012

Golfens Dag slår et slag for folkesundheden

Søndag den 15. april kl. 10 – 14 slår Morsø Golfklub dørerne op og inviterer alle golfnysgerrige inden for i en verden af putts, birdies og greens.
Der vil på dagen være mulighed for at svinge golfkøllen og mærke suset, når bolden rammes perfekt.

Golfens Dag har i år slået sig sammen med Dansk Supermarkeds produktserie Levevis. Dette samarbejde har til formål at skabe større fokus på den positive virkning golf har på folkesundheden.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund, PGA og cirka 130 af landets golfklubber. Alle interesserede børn og voksne er velkomne søndag den 15. april til at kigge forbi Morsø Golfklub og få en introduktion til spillet og - hvem ved - opleve suset, når bolden kommer op at flyve.

• orientering om klubben og om begynderforløbet.
  • prøvetræning ved klubbens Pro: Rasmus Rolighed Jepsen
  • puttetræning
  • en runde på klubbens par-3 bane i selskab med en rutineret golfspiller

Efter dagens program vil klubben være vært ved et lille traktement.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til en dag i golfens tegn.