Velkommen i Morsø Golfklub

I Morsø Golfklub har du mulighed for at blive medlem, uanset om du er begynder eller øvet golfspiller.

Begynder - Prøvemedlemskab

Prøvemedlemskabet henvender sig til dig, som måske allerede har prøvet golf, eller som har en ide om, at golfsporten er sagen. Prøvemedlemskabet er meget fleksibelt, med individuel undervisning af professionel træner, fri brug af træningsfaciliteterne, fri spil på Par-3 bane m.m.

Morsø Golfklub tilbyder fra 2017 en 2 års indslusningsordning for nybegyndere.

Dette består i at man som nybegynder i år 1 betaler kr. 1.500 for begynderkonceptet. Dette beløb bliver så modregnet den normale årskontingent i år 2, hvilket vil sige at kontingentet for år 2 bliver reduceret fra kr. 5.100 til kr. 3.600.

Der foruden er der stadig mulighed for at deltage i begynderturneringer/optimistturneringer hver torsdag.

Er du begynder - Klik her

Øvet - Fuldt medlemskab

Er du øvet golfspillere, det vil sige har været, eller er medlem i en anden golfklub, og har du et registreret handicap på 54 eller lavere, så har vi naturligvis også plads til dig i Morsø Golfklub

Er du øvet - Klik her