Stack & Tilt og træning

 
27-06-2012

Der er ikke oprettet faste kurser i juli måned. Det er dog muligt at skræddersy sit eget kursus alene eller sammen med andre.
Det kan være langeslag, kortspil, puttning, fysiske screeninger og spil på banen. Kun jeres fantasi sætter grænser.
Spørg endelig hvis der er noget i kunne tænke jer, så finder vi ud af noget.

Se mere om træning og priser her: http://www.morsoe-golfklub.dk/traener/


Er blevet Authorized Stack & Tilt® Network Instructor efter min tur i England. Har efterfølgende været igennem nogle test, som jeg nu har fået positiv svar på.
Mike Bennett og Andy Plummer blev spurgt af en anden træner derovre, hvor lang tid de skulle bruge for at ændre en der har slicet hele livet til at slå en draw. Begge svarede 30 min.
Jeg tager gerne udfordringer op. Det er ikke sikkert at det bliver på 30 min, men har fået masser af værktøjer til at rette en slice til en draw.
Næste step er, at jeg er blevet inviteret over og følge dem træne spillere på PGA touren inden, i og efter turneringerne bag rebene. Jeg også fået lov til, at følge nogle af de bedste trænere, når de underviser  almindelige handicapgolfere, så kommer forhåbentlig hjem med masser af nye tricks og ideer.

Mvh

Rasmus
Tlf: 22771144 eller darth_woods@hotmail.com

På billedet ovenfor er et eksempel på hvad tiden blev brugt på efter dagens 10 timers undervisning. Trænernes computere kom på bordet, og der blev gennemgået sving både indtil vi gik ud og for at spise, samt på restauranten mellem retterne. Ikke et minut blev spildt.